сряда, 18 май 2011 г.

Нов субстрат за растителни аквариуми от Япония - Hirose Volcamia Green

Скъпи приятели,


Имаме огромното удоволствие да Ви представим нов за българският пазар субстрат за растителни аквариуми и скаридарници: Hirose Volcamia Green – висококачествен субстрат, разработен специално за растителни аквариуми в Япония.

Благодарение на различните почви и минерали, използвани при създаването на този субстрат, Volcamia Green понижава и поддържа стойността на рН около 6.2.

Този субстрат, не съдържа подхранващи вещества и по този начин осигурява възможности за създаване на различни видове аквариуми – бърз, бавен, с много растения или с ограничен брой, всичко това според желанията на аквариста.

В същото време може да компенсира грешки, благодарение на възможността си да абосорбира хранителни вещества и да ги доставя на растенията в достъпна за тях форма.

Изключително порестата структура на Volcamia Green осигурява много голяма площ за развитие на жизненоважните бактерии. За да се ускори балансирането на аквариума, особено в началната фаза на развитието и създаването на добра колония от важни микроорганизми в субстрата, препоръчваме добавянето на Mironekuton минерален прах.

Характеристики:

Красиви и здрави растенията
Намалява растежа на водораслите
Бистра и чиста вода
Естествен цвят: бежово-кафяв
Размер 2-3 мм

Доставката на субстрата Hirose Volcamia Green очакваме в първата десетдневка на юни месец. Предлага се в разфасовки от по 8 л.

Няма коментари:

Публикуване на коментар