неделя, 29 юли 2012 г.

AquaGo България -Официален представител за България на Easy Life - Холандия


Здравейте приятели,

с огромна радост, бихме искали да споделим с Вас, че след Interzoo 2012, AquaGo беше избрана за Официален представител на световноизвестната холандска фирма Easy Life - производител на едни от най-иновативните и успешни продукти за растителни и морски аквариуми.

Торовете ProFito, EasyCarbo, Ferro, Fosfo, Nitro са широко използвани от акваскейпърите по света с огромен успех, а и от 1-2 години насам и от българските им колеги.

А гамата от продукти за морски аквариуми е ненадмината по качество: Maxicoral A & B, Easy-Life Magnesium, Easy-Life Calcium, pH KH+ BUFFER са само част от висококачествените добавки за Вашите корали.

Easy Life предлага всичко необходимо за отличното състояние на Вашият аквариум: От суплементи за Вашите растения, корали и риби, до продукти за Вашето езеро.

AquaGo предлага и поддържа на склад, пълната гама от продукти на Easy Life. Независимо дали сте запален акварист, собственик на акваристичен магазин или професионален развъдчик на декоративни рибки и растения, ние можем да Ви осигурим необходимите продукти!

Няма коментари:

Публикуване на коментар