четвъртък, 20 май 2010 г.

AquaGo Green - течни торове и добавки за аквариумни растения



Съществуват множество рецепти и продукти за отглеждане на водни растения, но повечето от тях са или неефективни, или са много сложни, изискващи време и внимание, или са прекалено скъпи за обикновения акварист. В отговор на това, ние Ви представяме серията AquaGo, която се състои от три различни продукта / AquaGo Greеn, AquaGo Greеn Advanced и AquaGo Carbo /, предназначени да задоволят потребностите на Вашите растения, във всеки един момент от развитието на аквариума. 


Във всички аквариуми, използващи продуктите на AquaGo, растенията се развиват отлично, показвайки наситени цветове и бърз растеж.

Торовете AquaGo са създадени с една единствена цел: да Ви помогнат да отглеждате красиви аквариумни растения, без затруднения.

AquaGo Green Advanced:

AquaGo Green Advanced е течен тор, предназначен за употреба в аквариуми с растения изискващи силно осветление. В такъв аквариум, растенията бързо консумират хранителните вещества като фосфор (P) и азот (N), натрупани по естествен път /органични отпадъци от водните обитатели, храна, гниещи листа/ и се налага да ги добавяме допълнително.AquaGo Green Advanced съдържа всички основни микроелементи + фосфор (P) и азот (N), необходими за нормалното развитие на Вашите светлолюбиви растения.


AquaGo Green:

AquaGo Green 
е предназначен за новосъздадени аквариуми или такива с малко растения и богата фауна. Тъй като в началният стадий от развитието на аквариума, растенията са много чувствителни към нивото на хранителни вещества във водата е необходимо осигуряването на добър баланс. За да се стимулира растежа на нови листа и развитие на коренова система,AquaGo Green набавя всички необходими елементи с изключение на азот (N) и фосфор (P). В този начален етап, когато нуждата на растенията от азот (N) и фосфор (P) е все още малка, добавянето им би причинило единствено развитие на водорасли.

AquaGo Carbo - източник на въглерод, в течна форма"

AquaGo Carbo е източник на въглерод за растителни аквариуми в течна форма. Въглерода е основен елемент, участващ в синтеза на всички вещества, необходими за жизнената дейност, растежа и възпроизвеждането на растения. По време на фотосинтезата, той може да бъде доставен в клетките на растенията под формата на въглероден двуокис или органични съединения. Благодарение на своите съставки и тройното си действие, AquaGo Carbo, стимулира и подобрява растежа на Вашите растения, подтиска развитието на водорасли и способства за усвояването на желязото от растенията.



Няма коментари:

Публикуване на коментар